Seminarium Potencjał i kierunki zmian w edukacji w branży spożywczej i gastronomicznej 
z uwzględnieniem kształcenia bezpieczeństwa i higieny pracy

Nr szybkiej informacji: 
150
Adresat: 
Nauczyciele
Informacja o wydarzeniu: 

Zapraszamy nauczycieli kształcenia zawodowego z branży spożywczej i gastronomicznej do udziału w seminarium, organizowanym przez Łódzkie Centrum Doskonalenia Nauczycieli i Kształcenia Praktycznego, które umożliwi poznanie nadchodzących zmian w edukacji zawodowej.                       

W programie seminarium między innymi:

  • stan obecny i kierunki zmian w kształceniu zawodowym,
  • proponowane zmiany w dziedzinie BHP w kształceniu zawodowym,
  • jakie umiejętności zawodowe ukształtowujemy, a jakie powinniśmy ? czyli o  zmianach w  podstawie  programowej  kształcenia w zawodach branży spożywczej  i gastronomicznej.

Seminarium odbędzie się 24 stycznia 2018 roku o godz. 14.30 w Łódzkim Centrum Doskonalenia Nauczycieli i Kształcenia Praktycznego, ul. Franciszkańska 137, sala konferencyjna (wejście B).

Udział w seminarium jest bezpłatny. Zainteresowanych Państwa prosimy o zgłoszenie udziału do 23.10.2018r. drogą elektroniczną. 

Rejestracja na stronie http://ecentrum2.wckp.lodz.pl/zgloszenia/listWydarzenia

Organizatorki:

Izabela Rosiak

Jadwiga Morawiec

Organizator: 
Jadwiga Morawiec
Pokaż więcej
strzałka w dół